Bild
Seuraava artikkeli

63 vuotta nuori ja alkuperäinen

Huumori

Tämä myytäväksi ilmoitettu vaunu kantaa kunnioitettavat 63 ikävuottaan arvokkaasti ja kääntäisi taatusti katseet leirintäalueella.

Palataan hetkeksi 1950-luvulle, optimismin ja tulevaisuudenuskon kulta-aikaan. Autoista haluttiin isoja, ja sama koski tietenkin myös matkailuvaunuja. Matkailuautojakin oli jo olemassa, mutta ne tulivat huomattavan kaukana vaunujen jäljessä. Ja vaunut saattoivat olla varsin prameita, kuten oheinen menopeli.
Vaunun sisustan ja kalusteiden luvataan olevan alkuperäisessä kuosissaan. Keittiö on kotoisa ja tilava, ja pesutiloista löytyy jopa kylpyamme.
63 vuoden ikäisestä vaunusta on julkaistu myynti-ilmoitus Facebookissa huhtikuussa 2016, mutta Camperin ei onnistunut löytää ilmoitusta, joten vaunun merkki ja malli ovat jääneet hämärän peittoon. Mutta se ainakin on varmaa, että vaunu on ainoa laatuaan, ollut erittäin vähäisellä käytöllä ja kuuluu kaipaavan vain pientä puhdistusta ja uusia renkaita, minkä jälkeen se on jälleen kuin tehtaalta tullut.
Teksti Pelle Kjörling

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.