Bild
Seuraava artikkeli
Caravantoimittajat ympäri Eurooppaa testasivat kaikkiaan kuutta erilaista ajoneuvoa maantieoloissa Saksassa. Näyttävimmät kuvat sai tietenkin kiertoliittymän ympärillä, jossa yksi jos toinenkin kaarsi juuri sen verran kuin oma pää kesti.

AL-KO laajentaa tuote- valikoimaansa merkittävästi

Lisää mukavuutta.

AL-KO laajentaa tuotevalikoimaansa varsin merkittävästi syksyn aikana. Nyt valmistajan mukavuusjousituksen voi hankkia jälkiasennettuna Fiatin, Peugeotin ja Citroënin matkailu- ja retkeilyajoneuvoihin, jotka on valmistettu vuoden 2007 aikana tai sen jälkeen.

Camper oli kutsuttu Etelä-Saksaan testiajotilaisuuteen, jossa 11 caravan-toimittajaa pääsi tekemään oman arvionsa kuudesta eri tavalla varustetusta matkailuautosta. Tarjolla oli kolme ajoneuvoluokkaa, joista kustakin oli sekä perusversio että AL-KOn erilaisilla jousitusvaihtoehdoilla varustetut vertailukappaleet.

Koeajoneuvojen isoimmat autot olivat AL-KOn alustalle rakennetut Carthago Chic c-line I 4.2 –mallit 16 tuuman renkailla. Toinen auto oli varustettu AL-KOn perusalustalla, toiseen oli viritetty eteen ACS-mukavuusjousitus ja taakse ilmajousitus.. 

Toinen ajoneuvopari oli Fiatin normaalilla alustalla varustettu Malibu i440 ja sen vastakappaleena perusalustaan tehty AL-KOn ACS-etujousitus ja Air Top -takajousitus. Molemmissa oli 15-tuumaiset renkaat. 

Kolmas ajoneuvopari oli retkeilyautoluokan perusmallinen Chausson V594 (5,99 m) sekä 5,4-metrinen Pössl Roadcamp, joka oli varustettu AL-KOn ACS-etujousituksella ja ARS:llä taakse.

Jutun kokonaisuudessaan löydät Camper 8, sivuilta 58-61

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.