Bild
Seuraava artikkeli

Camper 10-2016 lukijoilla!

UUSIN NUMERO

Koeajoimme monta erilaista vaihtoehtoa, muun muassa Hymercarin nelivetouutuuden sekä LMC Musican vaunun. Testasimme myös Bürstner Lyseon sekä kävimme tutustumassa nostalgiseen Citroënin hieman vanhampaan malliin vuodelta 1953. Lehdessä mukana 10 sivuinen ostajan opas, joka kannattaa lukaista mikäli matkailuauton tai -vaunun osto on käynyt mielessä. Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla ja mikä olisi juuri sinulle se sopivin vaihtoehto.

Vuoden viimeinen numero on jälleen tuhti lukupaketti, johon kannattaa tutustua tarkemmin. Matkakohteet vievät lukijan tällä kertaa unohtumattomaan Albaniaan. Hymeristit matkasivat Venäjälle ja vierailimme myös Paikan päällä-osiossa tutustumassa Marika Raappanaan.  Reissukeittiön naiset testasivat tällä kertaa eväsrasioita.  Tilaa Camper-lehti kotiisi tästä  ja numero 1-2017 tulee sinulle kotiin kannettuna.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.