Bild
Seuraava artikkeli

Dieetin tulokset

Kabe Travel Master i740 LGB

Alle 3500 kiloa. Kabe esitteli kaudelle 2017 uutuuden, jollaista tehtaan valikoimissa ei aikaisemmin ole ollut. Kabe Travel Master i740 LGB on valmistajan ensimmäinen integroitu matkailuauto, joka mahtuu painoluokkaan alle 3500 kiloa. Se on kehitetty valmistajan painavampien versioiden pohjalta. Camper tutki dieetin tulokset.

Ruotsalaisvalmistaja Kabe on viime vuosina kasvattanut merkittävästi sekä mallistoaan että tuotantoaan. Tehdasta laajennetaan parhaillaan, mutta jos uuden Kaben haluaa alleen, ostajalta vaaditaan pitkää pinnaa tai nopeaa kykyä päätöksiin. Tehtaan vaunupuolen menestykseen vaikuttaa osittain Cabbyn kaatuminen ja SoliferPolarin taannoiset vaikeudet. Kabella katsotaan kuitenkin pidemmälle kuin jouluun tai juhannukseen. Tästä syystä myös automallistoa kehitetään. Tulevalle kaudelle esiteltiin paitsi kaikkien aikojen suurin integroitu myös kevein integroitu, joka napattiin koeajoon heti Lahden Caravanmessujen jälkeen. Koeajettu Travel Master i740 LGB laskeutui ihan omaan hintaluokkaansa. Jos integroidun Kaben matkailuauton halusi aikaisemmin, lähtöhintataso oli lähes 140 000 euroa. Uutuuden lähtöhinta on 103 000 euroa. Huomioitavaa on myös se, että perusvarustetaso on kattava. Esimerkiksi alustat on varusteltu valmiiksi korkealle. Vakionopeuden säätimestä tai repsikan airbagista ei pyydetä lisähintaa.
Tämänkin mielenkiintoisen koeajon löydät uusimman Camperin nro 9 sivuilta 30-35

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.