Bild
Seuraava artikkeli
Omassa elementissään. Kvistin pariskunta asuu vakituisesti matkailuautossaan. Elämäntapa on heille juuri sopiva.

Elämä on loputon matka

AINA LIIKKEELLÄ

Kvistin pariskunta teki sen, mistä useimmat vain haaveilevat: myi talon, sanoi irti asunnon ja käänsi keulan kohti lämpimämpiä seutuja. Matkailuautosta tuli pariskunnan pysyvä koti.

Kaikki sai alkunsa hajonneesta televisiosta. Oli perjantai-ilta vuonna 1977, ja Bengt Kvist istui asunnossaan odottamassa lempiohjelmansa alkamista. Yhtäkkiä televisioruutu meni pimeäksi.
– Televisio hajosi silmieni edessä, joten päätin lähteä katsomaan ohjelman erääseen tanssiravintolaan, Bengt kertoo.

Mies oli hädin tuskin ehtinyt asettautua ravintolan tv:n ääreen, kun hän hoksasi, että eräällä vieraalla oli hänen käytöksestään sanottavaa.
– Minusta oli hölmöä, että hän oli tullut tanssipaikkaan katsomaan tv:tä, joten pyysin häntä tanssimaan, kertoo Ann-Marie Kvist hymyillen.
Kohtaaminen osoittautui täysosumaksi, joka sittemmin lähti viemään heidän elämäänsä uuteen yhteiseen suuntaan.
– Toisen tanssin jälkeen olin jo koukussa, enkä ole tuon illan jälkeen katunut, kertoo Bengt.
Pariskunta on ollut onnellisesti naimisissa 28 vuotta.
KUN KAKSIKKO oli ollut yhdessä pari vuotta, Bengtin työtoveri alkoi kaupitella heille vanhaa Cavalier-matkailuvaunuaan. Aluksi tarjous ei kiinnostanut paria, mutta vaunun kokeileminen lomalla muutti heidän käsityksensä.
– Vaunuelämä tarjosi aivan uuden tavan rentoutua. Kaikki velvoitteet olivat tiessään. Se tuntui mahtavalta, Bengt kuvailee.
Lue mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan Camper 9-16 sivuilta 64-67.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.