Bild
Seuraava artikkeli

High-techia myös sisältä

Hobby 650 UMFe Premium.

Viisi vuotta sitten lanseerattu Hobbyn futuristinen Premium-sarja oli muodoiltaan rohkea harppaus eteenpäin. Uusi muotokieleen rimmaava älykäs MyHobby-sovellus mahdollistaa useiden toimintojen hallitsemisen puhelimella.

Hobbyn tulevaisuuteen katsova Premium-sarja ei erityistä esittelyä kaipaa, sillä siitä on tullut tavanomainen näky eurooppalaisilla leirintäalueilla. Kun malli lanseerattiin vuonna 2011, moni kohotteli kulmiaan sen pyöristetyille muodoille ja hiilenmustille ikkunoille. 

Tyyli on pysynyt vuosien mittaan Hobbyn omana erikoisuutena. Muutkin valmistajat ovat tuoneet markkinoille vastaavilla jäljillä olevia malleja, mutta yksikään ei ole myynyt yhtä hyvin kuin Hobby Premium.

Koeajettu malliversio on hieman erikoinen valinta siinä mielessä, ettei se itse asiassa ole Suomen valikoimassa ainakaan vielä. 650 UMFe Premium on tarkoitettu toisenlaisille markkinoille, kuten Iso-Britanniaan, mutta koeajo onnistui Ruotsissa, koska siellä maahantuoja otti yhden tämän tyypin vaunun malliksi. Sielläkään se ei kuulu vakiovalikoimaan. Lähin vastaava malli Suomessa on 650 UKFe. Siinä on muutoin samanlainen pohja, mutta keskellä vaunua on kerrosvuode vastakkain istuttavan ryhmän sijaan. 

Lähinnä koeajon tarkoituksena oli  testata uutta MyHobby-sovellusta.

Ulkoisesti Premium näyttää edelleen uuraauurtavalta, vaikka muotokieli juontuu jo viiden vuoden takaa. Erityisen tyylikäs on sympaattisen pyöristetty perä poikittaisine perävaloineen ja sisäänrakennettuine kevytmetallisine siirtokahvoineen. 

Koeajon löydät uusimaan Camperin nro 7 sivuilta 30-34.  Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.