Bild
Seuraava artikkeli
Tyyliä. Tummat ikkunat ja sliipattu keula antavat vaunulle asennetta.
Sisäänkäynti. Ulko-ovi on kaksiosainen. Jykevän tv-telineen yläpuolella on tyylikäs vitriinikaappi.

Hobbyn katseenvangitsija

HOBBY 660 WFU PREMIUM.

Modernit muodot, viihtyisä pohjaratkaisu ja korkealuokkaista mukavuutta. Hobbyn isoin Premium-malli on katseet kääntävä vaihtoehto tyylitietoiselle pariskunnalle.

Hobbyn futuristinen Premium-sarja lanseerattiin vuonna 2011, mistä lähtien sen ovat ottaneet omakseen asiakkaat ympäri Eurooppaa. Esimerkiksi vuonna 2014 Ruotsissa rekisteröidyistä 887 Hobby-vaunusta 16 prosenttia oli Premium-malleja, mikä on hieman vähemmän kuin edeltävänä vuonna. Isojen Premium-vaunujen osuus kuitenkin kasvoi merkittävästi, mikä voi liittyä joltain osin siihen, että tuolloin esiteltiin tällä kertaa testauksen kohteena oleva vaunu.
660 WFU Premium on suurin keväällä 2015 tarjottava Premium-malli. Testattava yksilö on löytänyt omistajan vain muutama päivä ennen testiä, joten ohjaamme sen erittäin varovasti pikkuteille, jotka johtavat lähellä sijaitsevalle linnalle. Ympäristö on kenties hieman koruton tämänkaltaiselle futuristiselle vaunulle, mutta ainakin kääntymistilaa on kaksiakseliselle köriläälle riittävästi.
Perillä käy ilmi, että linnan luona ei saa pysäköidä, minkä meille tulee ilmoittamaan valvoja muutaman tunnin kuvaussession jälkeen. Sakkoja emme kuitenkaan saa. Valvoja on nimittäin varsin kiinnostunut vaunusta.
– Mikäs komistus tämä on? Mitä tällainen maksaa, hän kyselee.
Paikalle ajaa myös toinen mies, joka tekee kohdallamme äkkijarrutuksen ja veivaa innokkaasti ikkunan auki.
Juuri tämä luultavasti oli Hobbyn ajatus Premiumin kehitystyön takana – valmistaja halusi, että ihmiset kohottelisivat kulmiaan hämmästyksestä ja että malli houkuttelisi myös aivan uusia asiakkaita. Tavoite näyttää eittämättä toteutuneen. Viime kesänä bongasimme valkoisen Porsche Cayennen, joka veti perässään Hobby Premiumia. Ehkä omistaja oli tuore lottovoittaja, joka oli toteuttanut unelmansa?
Koeajon voit lukea kokonaisuudessaan Camper 7-15 sivulta 28. Nouda uusin Camper-lehti lehtipisteistä kautta maan
tai Camper-lehden voit tilata kotiisi tästä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.