Bild
Seuraava artikkeli

Hyvästi puu!

Bürstner Travel Van T 620 G

Matkailuautot ja -vaunut vapautuvat puurungoista kiihtyvällä tahdilla. Mallivuodelle 2015 saksalaisvalmistaja Bürstner poisti puun kahdesta mallisarjasta; Nexxosta ja Travel Vanista. Koeajoimme kahdelle hengelle tarkoitetun kapean Travel Van t 620 G:n.

Bürstner keskittyi kuluvan vuoden mallistossaan uudistamaan puoli-integroituja matkailuautoja. Suurimmat muutokset tapahtuivat Nexxon ja Travel Vanin rakenteessa, joiden osalta sanottiin hyvästit puun käytölle korin runkorakenteissa. Sivuseinien vahvuus on 30 millimetriä. Eristemateriaalina käytetään XPS-kovavaahtoa. Kulmissa ja rungon jäykisteenä käytetään polyuretaanilistoja, jotka eivät homehdu ja hylkivät hyvin vettä. Seinän sisäpinta on toki edelleen puulevyä, mutta kantavana rakenteena puuta ei käytetä. Lattia on 50 millimetrinen ja rungoltaan samanlainen kuin seinä. Lattiamateriaalina on askelia vaimentava PVC, jonka alla on tukevuutta antava lasikuituvahvisteinen levy. Alapohjan ja katon ulkopinnat ovat lasikuitua.
Lue mielenkiintoinen koeajo kokonaisuudessaan Camper 3:n sivulta 12.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.