Bild
Seuraava artikkeli

Iso päivitys kestosuosikkiin

MALLIVUOSI 2017

Yksi Dethleffsin mallivuoden 2017 uutuuksista on varsin perusteellisesti päivitetty kestosuosikki Magic Edition. Camper otti autosta pikatyypit Saksan Isnyssä.

Uudesta Magic Editionista on tarjolla kaksi pohjaratkaisua sekä puoli-integroituna että integroituna. Muutos edelliseen mallivuoteen on iso, sillä korivaihtoehdoista on karsittu kokonaan nostovuodemalli.

Peruspohjia Magic Editionissa on vain kaksi; joko erillisvuotein tai parivuoteella. Koeajetussa T 2 EB-mallissa istuinosasta, pöydästä ja oikealla oven vieressä olevasta sivuistuimesta saa rakennettua parivuoteen perheen pienemmille. Integroiduissa malleissa vuodepaikkoja on nostovuoteen ansiosta neljälle aikuiselle.

Edellisen malliston matalimpaan koriin verrattuna muutos on iso myös siinä mielessä, että koria on nostettu lähes 20 senttiä ja se mahdollistaa puolestaan ison takatallin. Myös aikaisemmin etuakselin takana sijainnut kaasupullokotelo on saanut uuden sijoituspaikan taka-akselin takaa. Se on varustettu myös ulostulevalla kelkalla.

Tämänkin 2017 uutuuden pikakatsauksen löydät uusimmasta Camperista nro 8 sivuilta 14-15.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.