Bild
Seuraava artikkeli

Kapea, ketterä, kevyt...

Weinsberg CaraCompact 600 MEG

Uusi mallisarja. Weinsberg kavensi matkailuautomallistoaan muiden valmistajien tapaan. Näin syntyi CaraCompact. Malliin on tosin vain yksi pohjaratkaisu ja nähtäväksi jää, laajeneeko se jo 2016-malliston kohdalla.

Saksalaisvalmistaja Weinsberg esitteli vuodelle 2015 uutuusmallin, kapeakorisen puoli-integroidun CaraCompactin. Kapealla korilla varustetut mallit ovat olleet viimeisen parin vuoden buumi, ja Weinsberg halusi luonnollisesti pysyä muiden valmistajien matkassa.
Toistaiseksi mallista on tarjolla vain pitkittäisillä erillisvuoteilla ja isohkolla takatallilla varustettu versio, 600 MEG. Sen lähtöhinta on reilut 53 000 euroa, mutta varustaminen nostaa tässäkin tapauksessa hintaa jo ”pakollistenkin” varusteiden osalta useammalla tonnilla. Tässä tapauksessa autoon on ympätty varusteita lähes 10 000 eurolla – ja lähes kaikki varustus tulee tarpeeseen. Ehkäpä reilun tonnin arvoisen Styling-paketin olisi voinut laskea ”turhien” joukkoon. Joka tapauksessa tällaisen auton varustaminen Pohjolan oloihin sopivaksi maksaa.
Tämänkin koeajon löydät kokonaisuudessaan uusimmasta Camperista nro 6  sivuilta 26-31.
Camper-lehden voit tilata kotiisi tästä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.