Bild
Seuraava artikkeli
Fendt 495 SFE on näppärän kokoinen vaunu, jonka sisätilan pituus on 5,2 metriä. Takakulmassa oikealla on tämän kokoiseen vaunuun huomattavan iso tavaratilan luukku. Keulalla valoa antavat isot ikkunat kolmeen suuntaan.

Keittiö keskelle poikittain!

Fendt Bianco 495 SFE Selection

UUSI POHJA. Saksalaisvalmistaja, Hobbyn tytäryhtiö Fendt on ollut viime vuosina hyvässä vireessä myös pohjoismaisilla markkinoilla. Uutuuksia tulee tasaiseen tahtiin ja viime vuonna esiteltiin uusi pohja Bianco-sarjaan. Sen ydin on keskelle poikittain sijoitettu keittiö.

Viime vuonna Fendt kasvatti myyntiään lähes 30 prosenttia. Kokonaismäärä oli vain 22 ajoneuvoa, mutta suunta ylöspäin. Fendt on maineeltaan hyvässä huudossa ja se luokitellaan usein premium-sarjaan. Päämallistoja on kuusi ja erilaisia pohja- ja varustetasoratkaisuja lähes 50. Koeajettu Bianco kuuluu malliston toiseksi edullisimpaan luokkaan, jonka pienin malli maksaa 21 500 euroa.
Vaikka mallistossa on ristiin useita varustetaso- ja sisätilaratkaisuja, 495 SFE:tä ei ole muissa mallistoissa, sillä tällä pohjaratkaisulla tehdas vasta haistelee asiakkaidensa intoa poikittain sijoitettuun keittiöön. Vielä toistaiseksi sitä ei ole siis tarjolla malliston paremmin varusteltuihin versioihin.
Huonosti ei ollutkoeajettuakaan vaunua varusteltu. Sisustuksessa ei ole aivan niin paljon krumeluuria kuin muutaman tonnin arvokkaammissa malleissa. Materiaalit ovat laadukkaita ja kaikki tarvittava kuuluu perushintaan.
Vaunun koeajon löydät uusimman Camper-lehden sivuilta 21-25

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.