Bild
Seuraava artikkeli

Ketterää ylellisyyttä

La strada Nova M.

Nova on maantiekiituri täysin omassa luokassaan. Lisäksi se on todella hauska ajaa.

Novan asuinosan rakentamisessa on käytetty monocoque-tekniikkaa. Se tarkoittaa, että auton koko kori koostuu vain yhdestä saumattomasta lasikuituisesta kappaleesta, mikä tekee rakenteesta vedenpitävän suunnilleen samaan tapaan kuin veneen runko. Tekniikan ansiosta markiisi voidaan sijoittaa seinään niin, että seinä jää aivan tasaiseksi. Autossa on pakettiauton vaatimattomat mitat, mutta tavallisen matkailuauton hyödyt. Suurin etu verrattuna retkeilyautoon on, että Novassa ei ole takaovia tai sivulle sijoitettua liukuovea, jotka rajoittaisivat huonekalujen sijoitusmahdollisuuksia. Novassa on muun muassa tekninen kaksoislattia ja aivan perällä iso säilytystila, johon päästään käsiksi sivuilla olevista ovista. Seinien, katon ja lattian eristys on hyvä, ja kapean asuinosan oven ansiosta lämmin ilma pysyy sisällä, vaikka ovea auottaisiin.
Auton alustana on Mercedes-Benz Sprinter, ja siinä on lisävarusteena automaattivaihteisto ja tehokas kolmelitrainen dieselmoottori, joka tuottaa 190 hevosvoimaa. Ajokokemus on todella hieno, sillä vaihteet toimivat hyvin huomaamattomasti.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.