Bild
Seuraava artikkeli
Uusi digitaalinen koristepainatus antaa uutuudelle selvästi erottuvaa ilmettä.

Kevytvetoinen matka-Hobby

Hobby OnTour 490 SFf

SAKSALAINEN. Euroopan suurin matkailuvaunuvalmistaja Hobby esitteli 2015-mallivuodelle
kevyen ”hinnat alkaen”-malliston, OnTourin.
Tavoitteena on houkutella automatkailun pariin uutta käyttäjäkuntaa.

OnTour-mallistossa on viisi pohjaratkaisua, hieman alle kuuden metrin kokonaispituudesta hieman yli seitsemään metriin. Esimerkkivaunu oli juuri malliston suurin 490 SFf. Mallin numeromitta viittaa löyhästi sisäpituuteen. Kirjaimista S tarkoittaa Hobbyn tapauksessa vaunun sivulla olevaa istuinryhmää, F parivuodetta ja f keskitettyä parivuodetta. Pohjaratkaisunsa puolesta vaunu on selvästi tarkoitettu pariskunnalle.
OnTourin muista malleista kaksi, 360 KB ja 470 KMF, on kerrosvuoteineen selvästi suunnattu lapsiperheille. Myös toiseksi pienin 390 SF pystyy majoittamaan kaksi aikuista ja kaksi lasta.
Juuri nuoriin perheisiin Hobby mallillaan myös tähtää ja tätä silmällä pitäen oli valitettavaa, että näitä malleja ei vielä koeajon aikaan maasta löytynyt.
OnTour on kevyt, kapeampi (220 cm), edullisempi ja ainakin ulkoisesti modernimpi. Juuri näillä seikoilla pyritään löytämään uutta käyttäjäkuntaa vanhenevasta caravan-Euroopasta. Linja on siis täysin sama kuin käytännössä kaikilla muillakin vaunuvalmistajilla.
Uusi mallisarja korvaa vuosi sitten esitellyn Easy De Luxen, joka ei ainakaan ulkoisesti vedonnut riittävästi alkaen-hintaisten vaunujen ostajiin. Nähtäväksi jää kuinka OnTour siinä onnistuu.
Koeajon löydät kokonaisuudessaan uusimman Camper 9-2014 lehden sivulta 28.
Omaksesi lehden voit tilata tästä tai lehtipisteestä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.