Bild
Seuraava artikkeli
Vaunun racing-versio on tarkoitettu erityisesti kilpamoottoripyöräilijöille, mutta vaunut sopivat muillekin tilaa tarvitseville harrastajille.

Kisatiimien unelmavaunu

Sportcaravan SP5000 Plus

Stuttgartin messuilla silmiimme osui saksalainen Sportcaravan-vaunu, joka palvelee paitsi tavallisena peräkärrynä, myös matkailuvaununa, jossa on vuoteet, keittiö ja kylpyhuone. Se on oikea kisatiimin unelma.

Peräkärryjä sekä matkailuvaunuja ja -autoja liikkuu moottoriurheilupiireissä paljon. Camper bongasi Saksan messuilta jännittävän ratkaisun, jossa näiden kolmen maailman parhaat puolet on koottu vedettävään vaunuun. 

Sportcaravanista on kaksi mallia. Pienempään, SP3000:een, sopii yksi mikroauto tai kaksi moottoripyörää. SP3000:n pituus on 4,4 metriä. Varsinainen kuormatila on kolmimetrinen, ja siinä on ikkunat, kattoluukku ja markiisi, jonka suojissa kisapeliä voi huoltaa. Kärryn kantavuus on 700 kiloa. Yöpyjän mukavuudet ovat vesisäiliö, portapotti, säilytystilat ja kaksi vuodepaikkaa.

Vaunun koeajon löydät kokonaisuudessaan Camperin nro 8, sivuilta 38-39.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.