Bild
Seuraava artikkeli

Kolme huonetta ja keittiö

HOBBY 560 KMFE

Hobbyn Excellent-sarja on saanut uuden ulkoasun. Koeajossa vaunu, jonka takaosassa on erittäin suosittu lastenvaunuhuoneratkaisu.

Hobbyn mallistossa on monta lastenhuonevaunua: De Luxe easy, De Luxe, Excellent, Prestige ja Premium. Koeajossa tällä kertaa Excellent-sarjan 560 KMFe. Sama malli on tarjolla myös De Luxe easy ja De Luxe -mallistoissa. Excellentin perusmalli on 1 500 euroa halvinta versiota kalliimpi, mutta erot ovat suurimmaksi osaksi kosmeettisia.
Kokonaismassa on 1 600 kiloa ja kokonaispituus vajaat 7,5 metriä, joten monet autot pystyvät vetämään sitä. Yksi vaihtoehto on 136 hevosvoiman moottorilla varustettu Volvo V60 D3, johon vaaditaan vähintään laajennettu BE-ajokortti. Vain muutamat B-kortilla ajettavat autot pystyvät vetämään vaunua.
Koeajossa oli käytössä toimituksen VW Passat, joka selviää vaunun painosta helposti. Hobbyn kori lepää valmistajan omalla alustalla, jossa on kumivääntösauvajousitettu akseli ja itsestään säätyvät jarrut. Vaunussa on kitkavetopää ja tukipyörän veivissä on aisapainovaaka.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.