Bild
Seuraava artikkeli

Kun muut jo taipuvat

Hymer ML-I 580

Malli Hymerin uusimmasta integroitujen sarjasta, jonka kehityksessä valmistaja on jälleen yhdistänyt voimansa Mercedes-Benzin kanssa. Tuloksena on ainutlaatuisilla ominaisuuksilla höystetty houkutteleva ja hintava luomus.

Harjaantumattomaan silmään ML-I muistuttaa ulkoisesti valmistajan köykäistä Exsis-i-autoa. Keula on aavistuksen vähemmän kalteva, mutta muutoin malleja on vaikea erottaa. Tarkemmalla silmäyksellä ei ML-I:n keulaa koristava pieni tähti jää kuitenkaan huomaamatta.
Myöskään ohjaamossa istuvalle ei jää ajon aikana epäselväksi, että kyseessä on kaksi eri autoa. ML-I on nimittäin rakennettu Mercedes Sprinterille ja Exsis-i tavallisemmalle Fiat Ducatolle. Sprinterin raideväli on Ducatoa kapeampi, joten kapean ajoneuvon rakentaminen alustalle ei ole lainkaan hassumpi idea, sillä näin sivuylitykset jäävät maltillisiksi. Fiatin ja Mersun isoin ero on, että Mersu on takavetoinen. Tämä on matkailuautolle usein eduksi, sillä taka-akseliin kohdistuu usein raskas kuormitus.
Löydät tämänkin koeajon uusimman Camper-lehden numero 4, sivulta 22-26
Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.