Bild
Seuraava artikkeli

Lomaile leveämmin

KÄYTETTY FRANKIA LUXURY CLASS I 8400

Sähköinen lisäporras luo hyvän ensivaikutelman kuin kukkakimppu ensitreffeillä. Sisällä muhkeat nahkasohvat ja keittiön kivinen pöytätaso varmistavat, ettei ensihuuma laimene.

Tutustuminen autoon alkaa olohuoneesta, jonka nahkasohvat houkuttelevat heti istahtamaan. Olohuoneeseen tulvii luonnonvaloa suuresta kattoikkunasta, mutta pimeiden syysiltojen varalle katosta löytyy perinteisesti sähkövaloa ja yläkaapistojen alta lukuvalot. Sohvien alla on hyvin säilytystilaa ja sivuovessa on säilytyslokero. Sen koon ja muodon puolesta on pienoinen kysymysmerkki, mitä sinne voisi laittaa, mutta joka tapauksessa hukkatila on saatu hyötykäyttöön.
Etupenkit käännettynä olohuoneessa mahtuu viettämään iltaa jopa seitsemän ihmistä. Pöytä on kiinni lattiassa kiskolla, jota pitkin pöydän paikkaa säädetään pituussuunnassa. Sivusuunnan säätöä varten pöydässä on mekanismi pöytätason alla. Samalla mekanismilla pöydästä saa tarvittaessa leveämmän, jolloin perheen pienimmätkin yltävät pöydän ääreen.
Kiskon ansiosta pöydän voi myös työntää pois tieltä etuistuimien väliin. Tämä on tarpeen oikeastaan vain varavuodetta rakentaessa. Vuoteen alumiiniset rakennuspalikat löytyvät vaatekaapista. Vuoteen kokoaminen on yksinkertainen ja nopea temppu. Kaikkiaan makuupaikkoja on yhteensä viidelle. Sähkötoiminen ylävuode on kuitenkin niin juhlavan kokoinen, että sinne mahtuu ainakin lapsia useampi.
Lue tämäkin koeajo kokonaisuudessaan uusimman Camperin nro 9 sivuilta 42-45.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.