Bild
Seuraava artikkeli
Düsseldorfin maisemia. Minilandin, pienoismaailman, suosio pitää pintansa. Kuvassa näkyy pala Düsseldorfin Altstadtia eli vanhaakaupunkia. Miniland kuuluu Legolandin klassikoihin.

Maailman kuuluisin leikkipaikka

Matkavinkki

Legoland on ollut lasten unelmakohde 70-luvulta lähtien. Camperin sisarlehden toimittaja Mikael Galvér on käynyt teemapuistossa aikoinaan lapsena, ja palatessaan nyt oman jälkikasvunsa kanssa hän saa nähdä, että paikka on kasvanut – ja reippaasti!

Kun kysyn lapsiltani, haluaisivatko he Legolandiin, vastaus on nopeampi kuin luultavasti koskaan aiemmin. He ovat kuulleet legomaailmasta, jossa lähes kaikki on mahdollista. Heidän ystävänsä ovat kertoneet myös tuntien pituisista jonoista puiston kohteisiin, minkä pohjalta päätämme matkustaa huippusesongin ulkopuolella – valinta, joka osoittautui napakympiksi.
Matka alkaa Uppsalasta ja kulkee reittiä Uppsala–Göteborg–Kiel–Billund–Fredrikshavn–Göteborg–Uppsala. Kielin kautta reitti kulkee siksi, että osuus Uppsalasta Göteborgiin on sopiva päiväetappi, jonka päätteeksi voin nousta laivaan ja siirtyä Kieliin yön aikana. Koska koulut eivät vielä ole päättyneet, muu perhe tulee Billundiin lentäen. Minä ajan matkailuauton Legolandiin ja tapaan perheeni siellä. Mukava pikku projekti!
Matkajutun Legolandiaan kokonaisuudessaan löydät  uusimman Camperin 6-16 sivuilta 38-43
Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.