Bild
Seuraava artikkeli
Bürstnerin pituus on vain 6,6 metriä, mutta silti kyytiin mahtuu kuusi henkeä – sekä istumaan että makaamaan.

Oivallinen aloitusmalli

Autoilun alkuun!

Vaikka kilometrejä on paljon, vain nelivuotias Bürstnerin valmistama alkovi-Argos on poikkeuksellisen siistissä kunnossa. Auto sopii hyvin esimerkiksi matkailuautoilua aloittavalle perheelle. Helposti jopa isommalle perheelle.

Alkovimallien suosio hiipuu sitä mukaa, kun matkailuautojen valmistajat kehittävät nostovuodemallejaan. Uuden tarjonta on vähentynyt muutamassa vuodessa paljon, mutta edelleen 6-paikkainen korkealla lipalla varustettu matkailuauto on suosittu laite etenkin vuokrakäytössä.
Raisiosta löytynyt malliesimerkki on kuitenkin hieman poikkeuksellinen: ikää on vähän, mutta kilometrejä paljon. Kauppiaan mukaan auto on viettänyt ensimmäiset vuotensa Pohjanmaan maisemissa. Omistaja on käyttänyt sitä tukikohtanaan metsätöissä ja vuokrannut sitä vapaina aikoina ulkopuolisille asiakkaille. Auto on siis ollut tehokkaassa käytössä ja tästä syystä lähes
100 000:een nouseva ajokilometrimäärä on poikkeuksellisen korkea.
Tutustu tarkemmin tähän autoon lukemalla juttu kokonaisuudessaan Camperin numerosta 3, sivulta 36.
Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.