Bild
Seuraava artikkeli

Onko tulevaisuus jo täällä?

Dethleffs Evan

EVAN on lyhenne sanoista Effizient Vielseitiges Automobil den Nächsten Generation. Tämä tarkoittaa ”seuraavan sukupolven tehokasta ja monipuolista autoa". Kysymys kuuluukin kuinka kaukana tulevaisuudessa on se päivä, kun kyseisen auton voi nähdä kauppiaalla?

Suuri uutuus voi olla ulkoisesti pieni. Tästä hyvä esimerkki on Dethleffs EVAN. Se esiteltiin ensimmäistä kertaa CMT-messuilla Stuttgartissa alkuvuodesta. Auto sai paljon huomiota lehdistössä ja houkutteli paljon vierailijoita. Vaatimattomasta 565 senttimetrin pituudesta ja 215 senttimetrin leveydestä huolimatta EVAN tarjoaa laajalti ominaisuuksia, joita tavallisesti yhdistetään huomattavasti suurempiin autoihin.
Miten projekti eteni? Alkukesästä päästiin tutustumaan lähemmin uuteen autoon kauniilla paikalla eteläisessä Saksassa. Samalla tavattiin myös EVANin muotoilija, Michael Studer. Lähes 50-vuotias muotoilija on suunnitellut autoja ja vaunuja Dethleffsille jo vajaan kymmenen vuoden ajan.
– Tämän auton tarkoitus on täyttää markkinoilla oleva tyhjiö, Studer kertoo.
 

Lue koeajo kokonaisuudessaan Camper-lehdestä 7.2012
Camper lehden voit tilata tästä tai lehtipisteestä
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.