Bild
Seuraava artikkeli
Pirkanmaan Pelastuslaitoksen johtoyksikkö P3 on valmiina uuteen elämään.

Paloautosta äijäautoksi

TAAS TOUHUTAAN

Vuoden 2012 aikana Camperissa oli paljon mielenkiintoa herättänyt Projekti-juttusarja, jossa korjattiin ja varusteltiin puoli-integroitua vuoden 2002-mallista Dethleffsiä. Lukijat ovat usein toivoneet uutta juttusarjaa, ja nyt päästäänkin jälleen asian ytimeen.

Edellisen Projekti-juttusarjan takana oli tämän lehden silloinen päätoimittaja Kenneth Lehtola. Näin on nytkin, sillä nykyisin UPC Print Oy:n myyntijohtajana toimivan Kennethin sydän sykkii automatkailulle edelleen. Tällä kertaa aihiona ei ole ”perusmatkailuauto”, vaan jotain aivan muuta.
– Luin keväällä Camperista juttua, jossa esiteltiin Sunlightin aikanaan tekemä Männermobil eli äijäauto. Siitä sain lopullisen kipinän suomalaiseen äijäautoon. Minun äijäautossani tosin ei tule olemaan discopalloa katossa, Kenneth nauraa.
Paljon työkseen ajava mies kulkee talvikaudella lähinnä erilaisilla maastureilla ja kesällä hyvällä kelillä 50- ja 60-luvun jenkkiavoautoilla. Kaikkien mahdollisten moottorilaitteiden parissa hääräävä ex-päätoimittaja on myös innokas kalastaja, metsästäjä, luontokuvaaja ja retkeilijä.
Projektijutun löydät kokonaisuudessaan uusimman Camper 8-2015 lehden sivulta 48.
Omaksesi lehden voit tilata tästä tai noutaa kotiin lähimmästä lehtipisteestä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.