Bild
Seuraava artikkeli

Pehmeyttä ajoon uudella jousituksella

mukavuutta

Mitä hyötyä on matkailuauton jousituksen päivittämisestä? Mitä työ maksaa ja kuinka se tapahtuu käytännössä? Camper oli paikalla, kun Pilote Galaxy G 740 Special Editionin vanha jousitus korvattiin Al-Ko-jousituksella.

Matkailuautojen alustat varustetaan tuotantovaiheessa perusmallisilla iskunvaimentimilla, koska eri autojen asuinosat poikkeavat toisistaan huomattavasti. Tämän vuoksi monet matkailuautojen omistajat, erityisesti isojen ajoneuvojen haltijat, parantavat ajomukavuutta asentamalla juuri omaan autoon mukautetun etu- ja takajousituksen. Ruotsalainen Bossings Bilservice -huoltoliike tarjoaa asiakkailleen mukavuuspakettia, jossa keulalle asennetaan Al-Ko ACS -joustintuet ja taakse Al-Ko Air Top -ilmajousitus. Camperin numerossa 8.14 kerrottiin etuakselille asennettavien Al-Ko:n joustintukien hyödyistä, joten tällä kertaa keskitytään taka-akselille asennettavaan ilmajousitukseen.
Lisää jousituksen päivityksestä voit lukea uusimman Camperin 7-15 sivuilta 64-67. Hae oma lehtesi lehtipisteistä kautta maan tai tilaa Camper kotiisii tästä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.