Bild
Seuraava artikkeli

Perhepremium matalilla vuoteilla

Rapido 8066dF

UUTUUSPOHJA. Rapidon uusi integroitu 8066dF on perusversiona niin sanottu normaali erillisvuodemalli isolla takatallilla. Mallivuodelle 2016 siitä tuli myyntiin vaihtoehtoisversio, jossa takaosa muokattiin kokonaan uusiksi; takatalli hieman pieneni, mutta käynti matalammalle sijoitettuihin erillisvuoteisiin helpottui.

Viime vuonna ranskalaismerkki löytyi Suomen tilastoista sijalta 10. Kaupaksi meni 20 autoa. Vaikka määrä oli pieni, se nousi suurin piirtein markkinoiden tahtiin. Osittain nousu johtunee kuitenkin siitä, että jälleenmyyntikenttä kasvoi Ylivieskaan asti, kun myös Pro-Caravan otti Rapidon valikoimiinsa Best-Caravanin ohella.
Rapidolla on laaja tarjonta. Se tekee paljon matkailuautoja myös Mercedes-Benzin Sprinterin alustalle ja laajensi näkyvästi viime vuonna myös omaan retkeilyautomerkkiin, Dreameriin. Sen koeajo osui sattumalta myös tähän numeroon ja on esillä tämän jutun jatkeena. Kolmantena brändinä on edullisempi merkki Itineo. Sekin on Rapidon tapaan tuttu suomalaisille, vaikka uusia ei ole vuosikausiin meillä myyty.
Fiat-pohjaisia perinteisiä matkailuautoja on tarjonnassa runsaasti. Puoli-integroiduissa sarjoja on kaksi; normaalilla Fiat-alustalla ja Al-Kon alustalla. Samoin on myös integroitujen autojen kohdalla. Koeajettu 80-sarjan auto on varustettu Al-Kon alustalla ja kaksoispohjalla. Mallisarja uudistettiin kaikkien kolmen pohjaratkaisun osalta vuodelle 2016, mutta samalla mallinumerolla (8066dF) on myynnissä kaksi versiota. Asiakas voi valita joko erillisvuodemallin isolla takatallilla tai koeajetun uutuuden, jossa vuoteet on sijoitettu matalammalle.
Tutustu Rapidon koeajoon paremmin uusimman Camperin 5-16 sivuilta 12-16.
Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.