Bild
Seuraava artikkeli
Keittiö yllätti säilytystilan määrällä, vaikka tason syvyyttä ei ole kuin reilu metri.

Premium-kynnys alemmas

Carthago c-Tourer Sport I 148

Edullisemmin. Premium-luokan valmistaja Carthago esitteli tälle vuodelle uuden Sport-erikoismallin suosittuun c-Tourer-sarjaan. Lähtöhinta on tonnikaupalla edullisempi, mutta millaisen ”urheilumallin” reilulla 90 000 eurolla saa?

Carthagon Tourer-sarja valmistetaan yhtiön Slovenian tehtaalla, jonne valmistajan pienempien autojen tuotanto siirrettiin suosion kasvettua viime vuosien aikana. Autojen suunnittelu tapahtuu kuitenkin päätoimipisteessä Etelä-Saksassa, Aulendorfin uudella tehtaalla.
Tourer Sportista on tarjolla kaksi erilaista pohjaratkaisua: poikittaisella takavuoteella varustettu I 142 ja koeajettu erillisvuoteilla varustettu I 148. Molemmissa malleissa on Carthagolle tyypillinen iso takatalli.
Yksi Sportin houkutuksista on hinta. Erikoismalli on vastaavaa perusmallia noin 8 000 euroa edullisempi. Isoista asioista ei ole tingitty, mutta sen sijaan lukuisista pienistä. Esimerkeiksi käyvät vaikkapa keittiön alaslaskettavan kahvinkeitinkaapin pois jättäminen. Myöskään makuuhuoneen eristäminen pukeutumistilaksi vessan ovella ja vaatekaapista ulostulevalla lisäosalla ei tässä mallissa onnistu.
Koeajo kokonaisuudessaan löytyy  Camperista 5  sivuilta 14-19.
Camper-lehden voit tilata kotiisi tästä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.