Bild
Seuraava artikkeli
Ulkoisesti Roadcar eroaa monista muista retkeilyautoista vain siinä, että taakse ei ole tehty ikkunoita kummallekaan puolelle.

Roadcar haastaa retkeilyautomarkkinat

FIAT DUCATO – ROADCAR R 600

Uusi merkki. Loppukesästä Euroopan retkeilyautomerkit saivat rinnalleen uuden haastajan. Retkeilyautojen markkinajohtaja, saksalainen Pössl julkisti rinnakkaismerkin alempaan hintasegmenttiin. Uusi Roadcar tehdään itäisessä Saksassa Hymer-konsernin omistamalla Capronin tehtaalla.

Pössl on tuottanut retkeilyautonsa pitkään ja pääosin Dethleffsin Isnyn tehtaalla Etelä-Saksassa. Suosio on kuitenkin kasvanut sekä Pösslin että Dethleffsin tuotteiden osalta parin viime vuoden aikana ja tehtaan kapasiteetti on tiukoilla. Toisesta suunnasta retkeilyautomarkkinoita puristaa hintakisa, johon Pössl halusi tarjota oman vaihtoehtonsa. Markkinoita riittänee yhtiön molemmille merkeille, sillä juuri kompaktit retkeilyautot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan isoilla markkinoilla, mutta myös meillä.
Ratkaisuksi haasteisiin löytyi Hymer-konsernin omistama Capronin tehdas entisen Itä-Saksan puolelta. Tehtaalle on rakennettu uusi linja, jossa Roadcarin sisustus ja varustaminen suoritetaan. Linjan kapasiteetti on jopa 3000 matkailuajoneuvoa vuodessa, joten mahdollisuudet isoihin volyymeihin ovat melkoiset.
Lue koeajo uusimman Camperin 1-2016 sivuilta 12-16.
Tilaa Camper-lehti kotiisi kätevästi tästä!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.