Bild
Seuraava artikkeli

Seitsemän matkaajan seikkailuihin

Elnagh Baron 22

Seitsenmetrisessä alkoviautossa matkustaa ja nukkuu mukavasti seitsemän ihmistä. Se on mainio vaihtoehto yli nelihenkiselle perheelle.

Moni kauppias kokee alkovimallisten matkailuautojen myynnin haastavaksi, minkä vuoksi niitä on usein otettu liikkeiden halleihin varauksella. Useimmilla valmistajilla on niitä kuitenkin valikoimissaan, ja automatkailun kasvavan kiinnostuksen myötä niiden suosio kauppiaiden silmissä näyttäisi olevan nousussa. Alkovit on nimittäin suunnattu erityisesti yhdelle asiakasryhmälle, nimittäin lapsiperheille, ja erityisesti sellaisille, joissa lapsia on enemmän kuin kaksi. Testattu Elnagh Baron 22 tarjoaa paikat seitsemälle matkustajalle, joten esimerkiksi viisihenkinen perhe ja isovanhemmat voivat lähteä autolla yhteiselle kesäseikkailulle. 

Esimerkkimme on Ruotsista, jossa Elnagnia edelleen kaupataan ahkerasti. Italialaistehtaiden tuotteita on kuitenkin jälleen tulossa myös Suomeen Ci:n ja Rimorin tuotteina.

Tämän auton pohjana on Fiat Ducato, ja alusta on tyypillisen matalan matkailuautoalustan sijaan vakiomallinen. Sisäänkäynnillä ei ole minkäänlaista rappua, joten nousua on 48 senttiä, mikä voi aiheuttaa pulmia yhtäältä perheen pienimmille ja toisaalta liikuntarajoitteisille matkustajille. Ratkaisun tarjoaa erillinen lisäporras. Vakiomallisen alustan hyvä puoli on, että asuinosan lattia on tasainen perältä aina ohjaamoon saakka.

Koeajon kokonaisuudessaan löydät uusimman Camperin nro 7 sivuilta 20-24.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.