Bild
Seuraava artikkeli

Sport, Comfort vai Premium?

2017 UUTUUDET

LMC uudistaa matkailuautojen asunto-osan mallivuodelle 2017 täysin. Yhteen pohjaratkaisuun on mahdollista valita mieluinen tunnelma jopa kolmesta uudesta vaihtoehdosta.

Matkailuvaunujen osalta LMC panostaa yksityiskohtiin sekä Maestro-mallin uuteen ilmeeseen. Yhteensä 15 pohjaratkaisua tarjoava mallisto uudistuu kauttaaltaan pienin yksityiskohdin.

LMC-vaunukanta Suomessa on noin 3600. LLT-korirakenteiset uuden sukupolven LMC-vaunut näkyvät nyt myös ensirekisteröintitilastoissa sitä mukaa, kun vaunuja on saatu Suomeen. 

Maestrossa etuikkuna, etuosan katto ja kaasupullokotelo sulautuvat yhteen uudessa etuosassa. Virtaviivainen ja tyylikäs ulkoasu viimeistelee ”tunturissa testatun” talvivaunun entistä mielenkiintoisammaksi vaihtoehdoksi myös pohjoismaisten vaunumerkkien rinnalle. Eikä pelkästään ominaisuuksien osalta; myös hintataso on pidetty ympärivuotiseen käyttöön varustettunakin kohtuullisena. 

Uutta LMC-vaunuissa ovat myös asunto-osan tunnelmaa korottavat LED-valaistut kattoluukut, 2,5 metriä leveiden vaunujen 70 cm:n ulko-ovi sekä muhkeaksi muotoillut ja kahden tekstiilin yhdistelmällä verhoillut istuinryhmät. Tablettien ja älypuhelinten lataaminen onnistuu USP-pistokkeiden avulla.  

Kokonaisuudessaan jutun LMC-n uutuuksista löydät uusimmasta Camper-lehdestä nro 8.  

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.