Bild
Seuraava artikkeli

Starttivaunu viidelle

Weinsberg CaraOne 400 LK

Weinsberg toi kaudelle 2014 uutuuden, jolla viisihenkinen lapsiperhe voi aloittaa automatkailun kohtuulliseen hintaan. Jos haluaa näyttää lapsilleen maailmaa taloudellisesti, on 400 LK vakavasti otettava vaihtoehto isommalle käytetylle vaunulle.

Weinberg on Knaus-Tabbert-konsernin edullisempi tuotemerkki, joka kilpailee vaunujen osalta pääosin Hobbya vastaan. Edullisuus näkyy myös vaunun sisällä, sillä mitään erikoisen krumeluuria ei vastaan tule. Led-valopaketin ostaessaan (269 e) saa toki hieman epäsuoraa valaistusta kahteen avohyllyyn sekä muutoin taloudellisemman valaistuksen, mutta muutoin mennään hyvin yksinkertaisella ja arkisen oloisella sisustuksella. Toisaalta tämä linja sopii hyvin lapsiperheen temmellystarpeisiin. Kokonaisuudessaan tämän vaunun koeajon löydän uusimman Camper lehden numero 5 sivulta 22. Hae oma Camper-lehtesi lehtipisteistä kautta maan tai tilaa lehti omaksesi tästä tai lehtipisteestä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.