Bild
Seuraava artikkeli

Tuulahdus Briteistä!

Swift Toscane 640 HB.

Swift ei säästele paukkuja Ruotsin markkinoille pyrkiessään. Keittiön mitat ovat normaalin asunnon luokkaa ja turvallisuusajattelu on viety huippuunsa. Kurkista kanssamme taidokkaaseen autoon!

Englantilainen Swift palaa Ruotsin markkinoille pitkän poissaolon jälkeen. 90-luvulla merkki kuului Ruotsin teiden tavallisimpiin näkyihin, mutta sittemmin se on hiipunut pois.  Tuttu näky se oli meillä Suomessakin, mutta yrityksistä huolimatta Suomen maahantuonnin aloittamisesta ei ole saatu mitään tietoa. Mikään ei kuitenkaan estä Swiftin hankkimista lahden takaa. Tätä kirjoitettaessa käytettyjen ajoneuvojen Blocket.se-myyntisivustolla on tarjolla vain yksi käytetty Swift. Uusia autoja on sen sijaan tarjolla reilusti, ja ne kaikki kantavat nimeä Toscane.
Swiftin aikeena on nimittäin laajentaa tonttiaan Britteinsaarilta, missä firma on markkinoiden isoimpia tekijöitä. Kotikentällään yritys myy monenmallisia matkailuautoja ja -vaunuja sekä huvilavaunuja. Autojen ja vaunujen erikoisuus on tietenkin, että ne on rakennettu vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, jolloin asuinosan ovi jää meikäläisittäin väärälle sivulle.
Tässä kohden kuvaan astuu Toscane, joka on oikeanpuoleista liikennettä noudattavaan Eurooppaan tarkoitettu mallisarja
Camper-lehden nro 6, sivuilta 14-17 löydät tämänkin mielenkiintoisen koeajon kokonaisuudessaan.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.