Bild
Seuraava artikkeli
Ulkoisesti Dreamerin suurin retkeilyauto ei juuri lukuisista kilpailijoistaan eroa. Krominen kylkilista ja mallimerkinnät kertovat kuitenkin mistä on kyse.

Uuden merkin uusin tulokas

MALLIVUOSI 2017

Dreamer D68 Select. Rapido esitteli viime vuonna täysin uuden retkeilyautomerkin, Dreamerin. Mallivuodelle 2017 tehdas esitteli kaksi uutta versiota ja näin valikoima kasvoi kymmeneen autoon. Camper pikakatsasti malliston suurimman eli D68 Selectin Ranskassa kesäkuun lopulla.

Dreamer-mallisto on jaettu kahteen sarjaan; Funiin ja Selectiin. Fun on sisustukseltaan hieman yksinkertaisempi ja hinnaltaan edullisempi, Select puolestaan selvästi paremmin varusteltu ja tyyliltään klassisempi.

Mallivuodelle 2017 esiteltiin Fun-sarjaan D53, jossa on poikittainen takavuode kahdessa säädettävässä kerroksessa. Tilaa on siis neljälle ja kokonaispituus alle 6 metriä.

Select-sarjaa puolestaan kasvatettiin D68-mallilla, jossa on kokonaispituus Fiat Ducaton peruspakettiauton maksimi eli 6,36 metriä.

Auto on sinänsä varsin tyypillinen kokoluokkansa edustaja. Vuoteet ovat takana pitkittäin, ne ovat yhdistettävissä tai toisaalta ne voidaan nostaa seinälle, jolloin keskelle jää hyvä kuljetustila. Pohjaratkaisu ei juurikaan poikkea kilpailijoiden vastaavista, mutta takaosan Dreamer on rakentanut hieman enemmän luovuutta käyttäen. Säilytystilat vuoteiden alla ovat monipuoliset ja kaikki tila on hyödynnetty.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.