Bild
Seuraava artikkeli

Uusi elämyskeskus Kuopioon

UUTINEN

Kuopion Siikarantaan avautuu joulukuussa elämyskeskus Bellanranta, joka luo Kuopioon uusia ainutlaatuisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon ja harjoitteluun.
Idean takana ovat Bella-Veneet Oy:n Raimo Sonninen sekä Kuopion elinkeinojohtaja Unto Juutinen.

– Osana tehostamisohjelmaamme mietimme halleille uutta käyttötarkoitusta. Olen huolissani ihmisten hyvinvoinnista, joten oli luontevaa lähteä rakentamaan sitä lisäävää palvelukeskittymää. Bellanrantaan tulee toisiaan täydentäviä toimijoita, jotka muodostavat ajan hermolla olevan kokonaisuuden, kertoo Sonninen.
Bellanrannassa toimivat tulevaisuudessa HopLop, joka muuttaa nykyiseltä paikaltaan Leväsentieltä, Huippu Centerin kuntosali ja trampoliiniareena, paino- ja CrossFit-harjoitteluun keskittyvä Sawo sekä eri lajeja palveleva Oheisharjoittelukeskus. Huhtikuussa alueelle avautuivat Laserpelikeskus sekä Golfkeskus.
– Tavoitteena on luoda paikka, jonne koko perhe voi tulla harrastamaan yhden pysähdyksen taktiikalla, Sonninen iloitsee.
Bellanranta sijaitsee Saaristokadun siltojen äärellä, aivan keskustan reunalla Siikaniemessä. Kokonaisuudessaan käytössä on noin 10 000 m2 kolmessa eri rakennuksessa. Mielenkiintoisen yhtymäkohdan aiempaan toimintaan luo se, että Bellanrantaan voi saapua myös veneellä, mutta parkkitilaa riittää myös matkailuajoneuvoille.
-    Bellanranta on myös matkailullinen vetovoimatekijä, joka tukee hyvin Kuopion strategisia tavoitteita hyvinvoinnin edistäjänä, toteaa vt. elinkeinojohtaja Unto Juutinen.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.