Bild
Seuraava artikkeli

Uusi kätevä luukkuratkaisu

Näppärä magneetti tuo helpotusta arkeen. Uusi yksinkertainen apuväline pitää huoltoluukun auki.

Me kaikki olemme saaneet kokea sen. Yrittäneet pitää huoltoluukkua auki joko päällä tai kyynärpäällä tukemalla ja noukkia samalla jätevesisäiliötä ulos. Jos luukun sarana on sen alalaidassa, avonainen luukku saattaa vahingossa naarmuttaa tai kolhia ajoneuvon seinää tai puskuria. Nyt Thetford on kehittänyt matkailuajoneuvomarkkinoille uuden näppärän ratkaisun: magneettilukituksella varustetun huoltoluukun.

Vakiohuoltoluukku 3 on kompakti ja kestävä kasettivessoja varten kehitetty luukku. Luukku pysyy kätevästi auki magneetin avulla, eikä erillisiä pidikkeitä tarvitse asentaa. Magneetti on varustettu pehmeällä kumikerroksella naarmujen ehkäisemiseksi. Huomionarvoista on, että luukku soveltuu ainoastaan matkailuajoneuvoihin, joissa on teräksinen kori; lasikuitu ja alumiini ovat epämagneettisia materiaaleja, joten niistä valmistettuihin koreihin luukku ei sovi.
Huoltoluukku on saatavana myös tummanvihreässä värissä, joka sopii yhteen Fiatin harmaiden muoviosien kanssa. Tuote lanseerataan vuonna 2016.
Teksti Mikael Galver
Kuva Thetford

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.