Bild
Seuraava artikkeli
Asuinosasta ei puutu tyyliä! Kookas tv käännetään pystyasentoon silloin, kun se ei ole käytössä. Nahkaverhoilu parantaa vaikutelmaa entisestään.

Uusi Sonic – askel ylöspäin!

Adria Sonic.

Kun puhutaan tyylistä, Adria ei laiskottele. Suosittu täysintegroitu Sonic saa perusteellisen kasvonkohotuksen. Samalla valikoimaa hiotaan niin, että pienet autot jäävät alempaan hintaluokkaan ja isot ylempään.

Adrian integroidut Sonic-matkailuautot kokevat kauden 2017 kynnyksellä tuntuvan muutoksen. Huomiota herättävin uutuus on henkilöautomainen keula vaakasuuntaisine valoineen ja silmiinpistävine eturitilöineen. Myös sisällä ilme on uudistunut. 

Jako Axess-, Plus- ja Supreme-alasarjojen välillä on entistä selkeämpi. Ensisarja Sonic Axessin valikoimaa kavennetaan kolmeen malliin, jotka kaikki jäävät juuri alle seitsenmetrisiksi. Keskimallisto Sonic Plus tarjoaa nyt neljä mallia, joista jokaisen pituus on 752 senttiä. Huippusarja Sonic Supreme puolestaan kasvaa yhdellä pohjaratkaisulla, mutta kolmiakselinen lippulaiva I 810 SC on edelleen saatavana pelkästään saarekevuoteellisena. Adria on kuitenkin tavannut säästellä joitakin herkkuja syksyn messuille, joten on mahdollista, että malleja on luvassa lisää.

SARJANSA PIENIMMÄINEN, Axess I 600 SP, on uusi pohjaratkaisu, jossa on takana poikittaisvuode. Kaikissa muissa malleissa on pitkittäisvuoteet tai saarekevuode. Matalilla pitkittäisvuoteilla ja taakse sijoitetulla poikittaisella saniteettitilalla varustetut mallit kulkevat nimellä SLT. 

Camper pääsi tutustumaan Adrian uutuuksiin kesäkuun puolivälissä, jolloin hintoja ja tarkkoja varustelutasoja ei vielä paljastettu.

Sonicin pikakatsaus löytyy uusimman Camperin nro 8, sivuilta 52-54.

Kommentarer

#1
Jorma Viitanen
2016-10-04 13:36

Katselin tällaista autoa elokuun lopulla, kun odotin Tukholman lauttasatamassa lautan lähtöä. Enpä ollut uskoa silmiäni. Jos paikalla olisi ollut auton myyjä, minun olisi ollut vaikea jarrutella itseäni ostokuumeelta.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.