Bild
Seuraava artikkeli

Vain sauna puuttuu!

Tabbert Cellini 750 HTD Slide Out

Knaus-Tabbert-konsernin vaunuihin keskittynyt Tabbert teki comebackin Suomen markkinoille seitsemän vuoden jälkeen. Asiakkaita heräteltiin Lahden messuilla koko malliston voimin, ja ansaitusti suurimman huomion sai osakseen slide outilla, eli suomalaisittain erkkerillä varustettu lippulaiva Cellini 750 HTD.

Kokonaismassaltaan 3 500-kiloinen Tabbert on melkoinen jättiläinen. Luonnollisesti kyseinen vaunu on tarkoitettu paremminkin kausipaikalle kuin tuhansien kilometrien Euroopan reissuille, mutta niihinkin se toki soveltuu, kunhan edessä on jykevä vetoauto.
Camper tutustui uutuuteen Nummelan lentokentällä. Koska kyseessä oli Suomessa vain vieraileva vaunu, matka-ajoa ei yhdistelmällä liiemmilti tehty. Vieraileva tähti oli silti tarjolla ostaville asiakkaillekin ja siitä oli myynti-ilmoitus internetissä. Vaunulistauksessa Lomapalvelun vaunu nousi hetkeksi Suomen kalleimmaksi vaunuksi. Lähtöhinta on 72 000 euroa, ja lisävarustepaketit nostivat hinnan lähes 89 000 euroon. Se on melkoinen määrä rahaa, mutta kyllä vaunulla on myös kokoa ja näköä sekä poikkeuksellinen ominaisuus juuri slide outin kautta.
Slide out on hyvin yleinen rakenne amerikkalaisissa matkailuajoneuvoissa. Laajennuksella tehdään usein tilaa makuuhuoneeseen, keittiöön tai oleskelutilaan. Tabbert on laajentanut keittiötä ja makuuhuonetta. Näin parivuode on asennettu poikittain ja siihen voidaan kulkea väljästi molemmin puolin. Keittiön puolelle on saatu kokkaajalle huomattavan väljät työskentelytilat.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.