Bild
Seuraava artikkeli

Välillä Citröenin kyytiin

Pössl Roadstar 600 W

Retkeilyautojen suosio on kasvanut mukavuutta, kokoa ja hintaa arvostavien aktiivisten automatkailijoiden keskuudessa. Pössl Roadstar 600 W on kompakti matkailuauto, joka kätkee sisäänsä hämmästyttävän paljon tilaa.

Kompaktien matkailuautojen etu on, että niillä pääsee sellaisiinkin paikkoihin, joissa isommat autot törmäävät hankaluuksiin. Pössl Roadstar 600 W mahtuu jokaiselle parkkipaikalle sekä lautoille, joilla tavallisten matkailuautojen omistajat saavat pulittaa lisähintaa sekä auton korkeudesta että pituudesta. Maltillisten mittojensa ansiosta Pössl Roadstar 600 W osuu monessa yhteydessä "isojen autojen" kategoriaan (korkeus maks. 3 m ja pituus maks. 6 m). Mutta rajoissa pysytään vain niukin naukin. Kun perässä on polkupyöräteline, livahtaa Pösslkin maagisen kuuden metrin rajan yli, mikä voi tietää kalliimpia matkalippuja. 

Suositun Roadstar 600 W:n pohjana on juhlamalli Pössl 25 Jubileum parin vuoden takaa. Tuolloin Pössl satsasi leveisiin vuoteisiin – 157-senttisiin 140-senttisten sijaan – sekä reippaan kokoiseen 138-litraiseen jääkaappiin. Malli vetosi asiakkaisiin ja innosti kehitysosaston pohtimaan uusia mahdollisuuksia. Jo seuraavana vuonna (2015) Roadstar 600 W oli tuotannossa, ja leveä vuode ja suuri jääkaappi olivat tietenkin vakiona. 

Suomen markkinoiden kannalta auton ongelma on sisäkorkeus, koska keskellä oleva suihkutila madaltaa rakennetta. Vastaavalla pohjalla on kuitenkin tarjolla Roadstar 600 L Revolution, jossa on 25 senttiä korkeampi kori.

Tämänkin koeajon löydät kokonaisuudesaan  uusimmasta Camperista nro 7-2016

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.