Bild
Seuraava artikkeli

Valoisa vaihtoehto

VAUNUT

Saksalainen Hobby on ollut jo vuosia Suomen myydyin matkailuvaunumerkki. Tästä syystä se valikoitui esimerkiksi myös tähän katsaukseen. Pohjaratkaisuksi haettiin puolestaan perhemalli. Sellainen, joskin hieman erikoinen malliversio löytyi Jyväskylästä.

Käytettyä vaunua hankkivan perheen kynnys kulkee usein lompakon kautta. Myös käytössä olevan henkilöauton vetomassa määrittelee vaunun koon. Tässä esimerkkitapauksessa hinta pysyy alle 20 000 eurossa ja paino alle 1 600 kilossa. Muutoin kohdalle osui kuitenkin harvinainen Hobbyn malli – vaikeasti muistettava La Vita Veneto. Malli esiteltiin 2009 ja se jäi lyhytaikaiseksi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö vaunuun saisi esimerkiksi varaosia. Lähinnä kyse on ulkoisesta tyylistä. Tunnusomaista on muun muassa edessä olevien ikkunoiden erikoinen muotoilu ja tässä 545 KMF-mallissa oleskelutilan kolme vierekkäin sijoitettua ikkunaa, jotka antavat omalta osaltaan vaunuun paljon valoa. Sisällä puolestaan korostuu vaalea, lievästi välimerellinen fiilis.
Tutustu tarkemmin tähän vaunuun lukemalla juttu kokonaisuudessaan Camperin numerosta 3, sivulta 34.
Tilaamalla Camper-lehden kotiisi,  saat seuraavan numeron jo kotiin kannettuna. Lehtitilauksesi teet kätevästi tästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.